Over Marieke

/Over Marieke
Over Marieke2018-06-12T10:57:36+00:00

Je hebt zo’n 26.000 dagen

Tussen niets en eeuwigheid

Je kan lachen

je kan klagen

maar elke dag ben je voor eeuwig kwijt!

                                                                                                                                                        

Contact

Ik ben Marieke van Baalen en heb inmiddels al jaren ervaring in het lesgeven aan en begeleiden van kinderen in het (Montessori-) onderwijs en in het speciaal onderwijs (ZMLK)
Omdat ik er van overtuigd ben dat kinderen het beste kunnen leren en functioneren als ze goed in hun vel zitten en zich veilig voelen ben ik een opleiding gaan volgen voor kindercoach bij “Leren is Zijn.” Daarna is het balletje gaan rollen en ben ik me verder gaan verdiepen in het begeleiden van kinderen met sociaal-emotionele problemen.
Ik heb een opleiding gevolgd voor kunstzinnig dynamisch coach voor kinderen, jeugdigen en volwassenen aan de Kleine Tiki in Breda. Dit houdt in dat ik allerlei verschillende kunstzinnige en creatieve werkvormen inzet bij het coachen. Ook spel en fysieke oefeningen gebruik ik regelmatig als werkvorm, afhankelijk van de mogelijkheden en interesses van het kind of betrokkene. Beelden en visualisaties zijn heel waardevol en vertellen vaak meer dan de spreektaal.

Naast mijn werkzaamheden als leerkracht en coach ben ik actief als kunstenaar. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en om anderen te inspireren op creatief gebied. Sinds ik een eigen ruimte heb, geeft ik regelmatig workshops. Geïnteresseerd? Neem een kijkje op www.mariekevanbaalen.weebly.com