Op weg naar meer zelfvertrouwen

/Op weg naar meer zelfvertrouwen
Op weg naar meer zelfvertrouwen2018-10-20T20:20:57+00:00

Op weg naar meer zelfvertrouwen!

Een korte cursus voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 11 jaar.

  • Ik ben ik en jij bent jij, belangrijk zijn we allebei!
  • Als ik zeg wat ik denk en voel, kan een ander mij helpen
  • Op zoek naar de schatten (kwaliteiten) in jezelf!

In de workshops doen we allerlei speelse, creatieve en fysieke opdrachten waarbij kinderen zichzelf leren waarderen en van elkaar kunnen leren.

Datum: Start op 31 oktober 2018

Kosten: € 60,-

Max. 6 deelnemers

Locatie: De Drukkerij, dr. Kuyperkade 27c, Maassluis

Aanmelden voor de cursus

Reacties van ouders:

“Met veel plezier heeft ze de workshops bij jou gevolgd. Ik weet niet hoe je het gedaan hebt, maar er is “iets” bij haar in gang gezet in haar hoofd op een positieve manier. Dus bedankt daarvoor!”

We konden al gelijk na de eerste sessie zien dat ze beter in haar vel zat en zich sterker voelde om voor haarzelf op te komen.

Ze heeft de workshop als erg fijn en vooral ook leuk ervaren. Zelf denken we dat de opdrachten ter bewustwording van jezelf – wie je bent – waar je goed in bent – en hoe is dit in relatie met ander – een heel fijne insteek is voor de drie workshops in combinatie met creatieve verwerkingen. Leuk, laagdrempelig en toch ook weer een bijdrage aan sociaal emotioneel welbevinden. Dank je wel!

Ze geeft ervan genoten. Ze vond het heel fijn en voelde zich op haar gemak. In het algemeen merk ik dat ze rustiger wordt, beter slaapt en vrolijker wordt. Daar hebben de woensdagen zeker bij geholpen.